Handelsbetingelser

Priser

Alle vore priser er incl. Moms og afgifter. Prisen på bestillingen, er den gældende pris  på købs tidspunktet. Der tages forbehold for åbenlys fejl, der kan forekomme, samt udsolgte varer og leveringssvigt fra eventuel leverandører.

Betaling

Visa dankort

Visa

Visa Electron

Master Card

Der betales via en sikker og krypteret SSL- forbindelse. Dette betyder, at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.

Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb, hvis varen er udsolgt, eller ikke ønskes.

Af sikkerheds mæssige årsager, kan vi aldrig forhøje det godkendte beløb

Betalingen bliver først hævet på din konto nar varen bliver afsendt fra os.

Ved special fremstilling af smykker, vielsesringe og ting, der bliver graveret, vil beløbet blive hævet med det samme.

Leveringstid

2-7 dage, bortset fra varer,  der er bestillings varer, vielses/forlovelsesringe er ca. 14 dage, andre bestillings arbejder, afhænger af varens beskaffenhed.. der tages forbehold for udsolgte varer, eller svigt fra vores leverandører. Alle leverings dage er hverdage. Bestilling efter kl 16.00 tæller ikke som leveringsdag

Alle leveringer fra webshop vil have følgende afsender

Thomas Christensen

Algade 44

4000 Roskilde

for at minimere risikoen for, at pakken forsvinder

Forsendelsesomkostninger.

Varer over kr. 500,- fremsendes fragtfrit. Varer under 500,- pålægges normal porto.

Reklamation

Vi giver 2 års reklamationsret i henhold til loven om markedsføring. Denne ret omfatter fabrikationsfejl og mangler, ikke slid og skader ved almindeligt brug.  Husk kvitteringen. De forgyldte og oxiderede smykker er overfladebehandlet. Ved brug af disse smykker vil overfladen langsomt slides af ind til det almindelige sølv/guld, hvilket er en naturlig proces og betegnes ikke som reklamations berettiget.

Fortrydelse og bytteret

Der er 14 dages returret, hvor det er muligt at få byttet varen,  få et tilgode bevis, eller pengene retur

For at overholde retur retten, skal du sende meddelelsen inden fristens udløb, det vil sige, indenfor de første 14 dage, og derefter er der 14 dage til at sende varen retur.

Hvis kunden fortryder, betales hele beløbet retur, incl. Forsendelses omkostninger. Kunden skal selv betale egne omkostninger i forbindelsen med returneringen

Betingelserne er, at varen er ubrugt, i  samme mængde og uden skader. Hvis varen er brugt udover den tid, der normalt foretages i den fysiske forretning, skal der laves en vurdering, af hvor meget varen kan sælges for til anden side. Smykker der er brugt,vil normalt kun have metal værdi, en eventuel værdi forringelse, skal kunden ikke have retur.

Fortrydelse og bytteret bortfalder ved special ordre og fremstilling af  varer, f. eks. Smykker efter tegning, indgravering, vielsesringe, navnekæder og lignende, der forbinder varen med et helt personligt præg.

Kontakt:  Smykker og Kunst I/S, Algade 44,  4000 Roskilde.  CVR. nr. 1765 8794

Persondata

For at indgå aftale med os, har vi brug for følgende

Navn

Adresse

Telefon nr.

e-mail adresse

Vi videresælger eller videregiver ikke personlige oplysninger til tredjemand

Cookies

Vi anvender cookies for at optimere hjemmesiden